BBQ van Marjon en Margo (50 jarig jubileum)

Voor ons feest aan het water wilde wij een BBQ specialist. Iemand die met verse ingrediënten wat speciaals kon neerzetten. En dat is met Goody Grill meer dan gelukt. Het vlees dat tijdens het feest vers gesneden en gemarineerd werd smaakte heerlijk en toen we dachten dat we het lekkerste gehad hadden werd er door Koen heerlijke zalm gemaakt. Voor onze vegetarische gasten was er ook meer dan genoeg keus, dit alles aangevuld met heerlijk ambachtelijk brood en mooie lekkere salades maakte het dat de complimenten van onze gasten over het eten meer dan verdiend waren voor Goody Grill.

Alles was mooi neergezet en aangekleed, zodat wij meer dan tevreden waren en iedereen die van een lekkere bijzondere BBQ houdt raden wij dan ook Goody Grill zeker aan. Dank jullie wel Koen en Jenny.

Marjon en Margo

BBQ groot tuinfeest voor 35 personen

Koen en Jenny hebben vorig jaar een BBQ voor onze housewarming verzorgd. Wij waren toen erg enthousiast over de kwaliteit van het vlees en de volledige verzorging. Wij hebben Koen en Jenny daarom opnieuw gevraagd voor het verzorgen van een BBQ voor een groot feest in onze tuin. Helaas was er kans op regen, maar gelukkig konden we bij Koen ook voor grote partytenten terecht. Het eten was overheerlijk! Koen had zijn Oklahoma Smoker BBQ meegenomen. Geweldige smaken en heerlijk mals vlees. Koen kon bij ieder stukje vlees vertellen waar het vandaan kwam en hoe hij het had bereid. We hebben wederom alleen maar complimenten gehad van onze gasten. We raden Koen dan ook zeker bij iedereen aan!

Steven en Marloes van Bemmel

Endenburg Elektrotechniek, bedrijfsfeestje

Endenburg maakt al jaren gebruik van het catering bedrijf. Elk jaar hebben we een BBQ voor het personeel,  mijn ervaring is nog steeds dat het vlees  lekker sappig en heerlijk gegaard is. De aankleding van de stands dragen bij aan de ambiance en de bediening is professioneel. Ga zo door Koen!

Mildrid Hulskamp,
Manager HR

De jaarlijkse BBQ van het tennisteam

De jaarlijkse BBQ van het tennisteam ”de Blessures” gehouden in de grote tuin van onze tennismaat  “Scheveningse Jan” was wederom een groot succes.
Hoewel we dit jaar geen kampioen zijn geworden, bleek dit toch geen afbreuk te doen aan dit vrolijke en bijzonder gezellige samenzijn van teamgenoten  vergezeld van hun echtgenotes.

De 19 aanwezige BBQ deelnemers genoten van een BBQ van uitzonderlijke klasse die op voortreffelijke wijze verzorgd is door het door Jan aangezochte cateringbedrijf GoodyGrill.
De saladeschotels waren met zorg bereid en de vooraf gemarineerde vlees/vis gerechten werden lopende de BBQ aangevuld.

De ter plaatse bereidde vleesdelen, lamskoteletten/T-bone steaks en ossenhaas biefstukjes werden met vakmanschap geroosterd op houtskool BBQ.
Kortom ,volgend jaar weer met hetzelfde !!!cateringbedrijf!!!

Het Tennisteam.