Over ONS

Ik ben in 1978 gestart met de opleiding “Slager vakschool” in Utrecht, en heb de Opleiding in Rijswijk afgemaakt.
Ik was een vooruitstrevende leerling en daar heb ik twee onderscheidingen voor mogen ontvangen. De zilveren slagersspeld voor de hoogst geslaagde leerling. En de gilde penning omdat ik gedurende de gehele opleiding van 6 jaar alleen cijfers van 7 en hoger heb behaald.
In een slagerij in Brabant ben ik gestart met werken. Een zeer ambachtelijke slager waarin alle facetten werden uitgeoefend. Een echte ouderwetse slager waar ook toen het vlees zorgvuldig werd uitgezocht. We kenden de boer en zochten de koe uit die aan onze voorwaarden voldeed.

Over ONS

Ik ben in 1978 gestart met de opleiding “Slager vakschool” in Utrecht, en heb de Opleiding in Rijswijk afgemaakt.
Ik was een vooruitstrevende leerling en daar heb ik twee onderscheidingen voor mogen ontvangen. De zilveren slagersspeld voor de hoogst geslaagde leerling. En de gilde penning omdat ik gedurende de gehele opleiding van 6 jaar alleen cijfers van 7 en hoger heb behaald.
In een slagerij in Brabant ben ik gestart met werken. Een zeer ambachtelijke slager waarin alle facetten werden uitgeoefend. Een echte ouderwetse slager waar ook toen het vlees zorgvuldig werd uitgezocht. We kenden de boer en zochten de koe uit die aan onze voorwaarden voldeed.

Na een aantal jaar ben ik daarna bij de grootste supermarktketen van Nederland terecht gekomen. Ook daar weer veel opgedaan en geleerd.
Op mijn drieëntwintigste ben ik in Rotterdam voor mezelf begonnen als slager. Dit heb ik 7 jaar met plezier gedaan. Van daaruit heb ik een cateringbedrijf opgezet die is uitgegroeid tot 4 locaties.
De BBQ is altijd al een hobby van ons en wij doen dit met veel passie en plezier. Ondertussen is de hobby een bedrijf geworden. We hebben meerdere Oklahoma BBQ smokers en een aantal gewone houtskool BBQ’s. Tevens is de mogelijkheid om op gas te BBQen. We komen met een hele entourage als dat nodig is (zie impressie foto’s) .

Vriendelijk Groet,

Koen